Hodonín - Pánov

24.03.2013 18:18

 

V neděli 24. Března jsme se jeli po dlouhé době podívat na slalom do Hodonína. Potřebovali jsme vyzkoušet auta, jestli po zimě vůbec jedou a taky my jsme od září nejeli, tak taky rozhýbat sebe.

Trať byla postavená dobře a organizace rovněž klapala na jedničku za což patří velký dík pořadatelům, se kterými  jsme tak trochu zavzpomínali na staré časy, kdy se tam jezdilo české mistrovství a jak nám řekl ředitel závodu je to již neuvěřitelných deset let .

Jak jsme již předem avizovali tak jsme měli novou členku týmu, která si chtěla vyzkoušet, jak, že se ten slalom jezdí.  Proběhlo jedno tréninkové kolo a pak už přišla řada na čtyři ostré kola. Pavla seděla v zavodničce po první a přiznám se, že jsme doma ani nezkoušeli, jestli jí bude sedět sedačka. Všechno, ale dopadlo dobře a hned z prvního závodu si odvezla pohár jako druhá žena v závodě. Gratulujeme.

Ostatní členové týmu se taky neztratili a dojeli si pro první tři místa ve třídě a první, třetí a čtvrté místo v absolutně , v pořadí Pavel, Pepa a Laďa.

Co dodat, po víc jak půl roční přestávce jsme to ani líp vymyslet nemohli a nezbývá než se těšit na velikonoční pondělí do rakouského Teesdorfu, kde na nás čeká zrádná a náročná, ale velice pěkná trať která je součástí jak českého tak evropského mistrovství.

Pár fotek z Hodonínského závodu je zde