Bělá 8.9.2012

08.09.2012 21:58

 

Na sobotu 8. a  neděli 9. září byl naplánován poslední dvojzávod letošního mistrovství republiky na Motorlandu  Bělá pod Bezdězem.  Laďa odjel již v pátek dopoledne Pepa s Pavlem vyrazili až v sobotu po čtvrté hodině ranní. Nakonec se nás tam sjelo jen kolem 30. účastníků a tak pořadatel zareagoval velmi pohotově a oba závody jsme odjeli během soboty.

Trať byla velmi pěkná i když místy hodně uskákaná, ale hlavně rychlá a tak svědčila spíše rychlejším vozům a jak se ukázalo technici nijak zvlášť nedohlíží na dodržování slalomových propozic co se týká uprav motorů  a tak některé vozy byly opravdu hodně rychlé.

Pavel neudržel svoje vedení ve třídě Laďa zase 2 absolutně se kterými odjížděli na závod. Laďa obsadil v celkovém hodnocení čtvrté místo jak ve třídě tak v absolutním pořadí což je velmi pěkné protože přestoupil do nejvyšší třídy. Pavel neobhájil svůj titul v L3 a skončil druhý a v absolutním pořadí skončil na sedmém místě. Nejhůře dopadl Pepa, který skončil hned za stupni na nepopulární „bramboře“ a v absolutním je devátý.

Teď nás čeká delší přestávka a v ní se budeme rozhodovat, co podnikneme v příští sezóně.